Historie


Too Cool Designs is ontstaan uit een hobby met een huishoud combi-naai-borduurmachine. Enige tijd later is deze ingeruild voor een machine met meer mogelijkheden en een groter borduuroppervlak.

Doordat er steeds meer verzoeken met grotere aantallen kwamen en andere borduurmaterialen mogelijk werden, is uiteindelijk besloten een professionele organisatie op te zetten. Naast aanschaf van naai- en lock-machines werd er geïnvesteerd in industriële borduurmachines. Met de overstap naar deze machines en een vergaande automatisering is het Too Cool Designs borduuratelier ontstaan.
Er zijn nu bijna onbeperkte mogelijkheden m.b.t. de te borduren materialen (zoals caps, leer, sjabrakken, automatten en zelfs schoenen). Ook is de automatisering volledig aangepast aan deze industriële machines, met een zichtbaar beter borduurresultaat. De verhoogde efficiëntie draagt zorg voor top kwaliteit tegen een sterk concurrerende prijs.

Het accent werd verlegd van internationale patroonverkoop naar borduurwerkzaamheden.
De patronen voor het borduren worden altijd door Too Cool Designs getest!

Too Cool Designs is synoniem geworden voor borduurkwaliteit, snelheid en flexibiliteit tegen een zeer concurrerende prijs.
Daarnaast blijft klantvriendelijkheid en het prettig zaken doen met Too Cool Designs het uitgangspunt.
We hopen u als klant te mogen verwelkomen en weten zeker dat u dezelfde gemoedelijke benadering zult ervaren als de vele andere klanten die u zijn voorgegaan.

See you at Too Cool Designs.